Vijf redenen voor Fietsverhuur Sevilla

Waarom een fiets huren in Sevilla

Sevilla is een ideale stad om per fiets te verkennen maar waarom dan? Het is erg vlak en met de auto is Sevilla echt onmogelijk te doen vanwege de vele autovrije buurten of de zeer smalle straatjes met eenrichtingsverkeer. Een sportievere en misschien nog wel leukere manier om de stad te verkennen is door een fiets te huren.

1. Je bereikt en ziet eenvoudig de mooiste hoogtepunten

Veel bezoekers aan Sevilla kennen het: Een ticket gekocht bij een van de vele verkopers van de rode Hop on Hop off bus en je rijdt langs een mooi kerkje, imposant kasteel of levendig terras. Je wilt er naartoe, maar door het drukke van het verkeer of het schema van de tourbus wordt het onmogelijk om uit te stappen.

Erg jammer! Maar wanneer je Sevilla per fiets verkent, kun je dat ene kerkje, het imposante kasteel, zeker het Real Alcázar en terrasje wél bezoeken. Je kunt dus nog meer uit jouw vakantie halen!

Bovendien kunnen deze grote rondleiding bussen niet eens bij de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla komen omdat er simpelweg geen verkeer mag rijden in het oude centrum!

2. Je ontdekt makkelijk veel meer andere dingen

Wanneer je over een van de vele, schitterende pleintjes (tip: Plaza de España, Parque Maria Luisa en Alameda de Hércules) of door de pittoreske straatjes van Sevilla fietst, zal je makkelijk andere en meerdere dingen opvallen dan wanneer je met in een zo'n grote Hop on Hop off bus langs rijdt. Bijvoorbeeld etalages en de bijbehorende winkels, lekkernijen op marktjes, de kaart van een bepaald restaurant. Al deze dingen bekijk je niet zo gemakkelijk vanuit een bus waar je niet overal mag komen.

3. Je bent in beweging, milieuvriendelijk en alle vrijheid

Fietsen is gezond doordat je lekker in beweging bent in plaats van zitten in zo'n ronkende diesel is. Dus terwijl je sportief bezig bent en de volledige bewegingsvrijheid hebt om overal naar toe te gaan draag je ook nog een steentje bij aan het milieu. Mocht je nou niet zo goed ter been zijn waardoor fietsen lastig is? Geen probleem, dan hebben evenzo milieuvriendelijke, electrische fietsen.

4. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Wanneer je naar Sevilla gaat met kinderen, kan het een flinke puzzel om activiteiten te verzinnen die leuk zijn voor het hele gezin. Fietsen is zo’n activiteit die iedereen leuk zal vinden!

Zoek een rustige plek op, zoals een ruim stadspark, bijvoorbeeld Parque María Luisa en jouw kinderen kunnen veilig scheuren en racen. In dit park kan je ook neerstrijken om uitgebreid te picknicken. Als je dat wil verzorgen wij een complete picknick voor jou!

5. Een fiets huren in Sevilla is voordelig en veilig

Sevilla is voorzien van honderden kilometers aan groene fietspaden (Las Vías Verdes), zodat jij veilig door de stad kunt bewegen.

Op een tourbus stappen kan een makkelijke manier zijn om snel een globale indruk te krijgen van Sevilla zonder de bezienswaardigheden te bereiken. Niet ideaal en bovendien kost het aardig wat geld (vanaf €19 per persoon). Om bij ons een fiets te huren hoef je minder geld uit jouw portemonnee te halen! Onze huurfietsen zijn veilig, betrouwbaar en geschikt voor de langere Noord Europeaan. Bovendien gratis inclusief pechservice. Per huurfiets vanaf €4 tot €10 voor de hele dag!